Efterårets første sogneaften i sæby

Efterårets første sogneaften i sæby

10. september 2010 - kl. 9:40 - af

Efterårets første sogneaften i Sæby, startede tirsdag den 7. september med besøg på ” Sæbygård Slot ”. De mange fremmødte fik en guidet rundvisning af altid velforberedte og veloplagte Julius Arenfeldt, som var den sidste personlige ejer af ” Sæbygård ” –  dygtigt assisteret af Vivi Dybdahl.

De gav begge en spændende rundvisning i de historiske gemakker, krydret med anekdoter og spændende historiske beretninger.

Efterfølgende blev der serveret kaffe med hjemmebag i slotskælderen. Julius Arenfeldt fortalte her videre om Sæbygårds historie samt besvarede spørgsmål omkring Sæbygårds ejere, Arentfeldt slægten har haft til Sæbygård siden 1723. Aftenen blev ledet af Ingrid Hejslet.

De følgende 3 sognemøder er henlagt til  ”Mariehuset” Strandgade 13:

1)    Tirsdag den 5. oktober med emnet ” Israel / Palæstina

2)    Tirsdag den 10. februar 2011 med emnet ”Unge, der forlod Danmark for en tid ”

3)    Tirsdag den 5. april 2011 med emnet ”Fra Kammermusik til kirkemusik ”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårets første sogneaften i sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER