Spændende arrangement med Kaare R. Skou

Spændende arrangement med Kaare R. Skou

8. september 2010 - kl. 12:48 - af

Stadig billetter at få til Kaare R. Skou foredrag torsdag den 9.september i Manegen Sæby Kulturhus.

Torsdag aften kommer en af Danmarks mest vidende journalister nemlig Kaare R. Skou til Sæby. Det er lykkedes AKO –Arbejderbevægelsens Kultur- og Oplysningsforening i Sæby at få en aftale med journalisten, der primært har sin gang på Christiansborg, hvorfra han har et rigtigt godt kendskab til landets politikere, og til de forhold, som får dem til at agerer, som de gør. Kom og hør hans oplevelser om dansk politik netop nu eller kom og stil ham et spørgsmål om nogle af de ting, du undrer dig over i dagens politik. Billetter til foredraget koster kun 25 kr. og kan købes på Sæby Bibliotek eller ved indgangen torsdag aften.

Sæby Bibliotek er med som medarrangør.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende arrangement med Kaare R. Skou' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER