Svømmehallen i fuld omdrejning

Svømmehallen i fuld omdrejning

6. september 2010 - kl. 16:36 - af

Østervrå Idræts- og Kulturcenter er klar til en ny efterårs- og vintersæson, hvor hal og kulturhus er booket og svømmehallen er i fuld omdrejninger, dog med lidt ændringer og nyheder i åbningstiden.
Mandag den 6. september er Østervrå Svømmehal igen på med de kendte åbningstider for offentlig svømning – eller næsten, for der er sket lidt justeringer hen over sommeren.
Det er især de pensionister, som gerne vil gøre brug af svømmetiden om formiddagen. De skal bide mærke i, at sidste års onsdagssvømning er flyttet til tirsdag formiddag med en time særligt forbeholdt denne aldersgruppe.
Vi forsøgte i foråret med pensionistsvømning onsdag formiddag, da svømmebussen blev indstillet til nytår, fortælle halinspektør Søren Kiil. Det passede ikke så godt, for det var også på dette tidspunkt GF77 havde seniormotion i Kulturhuset, men vi havde desværre ikke andre ledige tider i svømmehallen. I år har vi flyttet pensionistsvømningen til tirsdag formiddag, så vi glæder os til at se en masse vandhunde, slutter halinspektøren.
Udover denne ændring er det stort set de kendte tider også med tider særligt forbeholdt voksne.
Hallens byggeprojekt med renoveringen og ombygningen af omklædningsrum er stort set færdig. De nye lokaler er taget i brug.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Svømmehallen i fuld omdrejning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger