IF Skjold Sæbys serie 1 tabte hjemme til Hirtshals

IF Skjold Sæbys serie 1 tabte hjemme til Hirtshals

4. september 2010 - kl. 0:52 - af

Lørdag den 28. august lagde Hirtshals B vejen forbi Sæby Stadion. En kamp oprykningsfavoritterne vandt 2-0 på 2 mål i første halvleg.

Sæbys cheftræner Karsten Thomsen havde rokeret en smule rundt, og holdet til kampen så derfor således ud (4-4-1-1):

Stefan W. Henriksen

Simon Rafn – Tim Jensen – Nicolaj Eliasen – Anders Lykke

Steffen Rasmussen – Daniel Overlade – Jens Lorenzen – Dennis Poulsen

Patrick Nødgaard

Patrick Hoffmann

Bænken: Anders Engen, Lars Arendrup og Patrick Pedersen

Fra kampens start var der lagt op til et spændende opgør mellem disse to unge og spillelystne fodboldmandskaber, men desværre blev det en ret ensidig forestilling i første halvleg. Efter en jævnbyrdig start satte Hirtshals sig mere og mere på begivenhederne. Et pres højt i banen gjorde det vanskeligt for hjemmeholdet at spille bolden ud af egen zone, så når Hirtshals erobrede bolden var der kort vej til modstanderes mål. Det blev også udslagsgivende midt i første halvleg, hvor Hirtshals efter erobring spillede bolden dybt i venstresiden, hvorefter Daniel Knudsen modtog bolden skråt tilbage i feltet, og udplacerede Stefan Henriksen i Sæby-målet. I den efterfølgende periode var Hirtshals fortsat spilstyrende, og kun uskarphed hos deres angribere gjorde, at måltavlen fortsat kun viste 0-1. Efter godt 35 minutter gik det imidlertid galt igen. Hirtshals’ Daniel Knudsen modtog bolden mellem forsvar og midtbane, her fandt han Patrick Pedersen i dybden der med en flad afslutning scorede til 2-0, som også var stillingen ved pausen.

Efter en første halvleg der stort set kun stod Hirtshals på, kom hjemmeholdet ud med fornyet gejst og vilje fra anden halvlegs start. Med held blev Hirtshals presset tilbage på egen banehalvdel, og var halvlegen igennem kun momentvise farlige på kontraangreb. Sæbys kombinationsspil blev også gradvist bedre i løbet af anden halvleg, og gav også afkast i et par chancer. I to næsten identiske situationer kom Steffen Rasmussen alene igennem med Hirtshals-keeperen, men desværre for hjemmeholdet misbrugte han begge muligheder. Herefter blev det kun til halve chancer efter dødbolde og skud fra distancen, og derved blev det ved de 2-0 til udeholdet fra Hirtshals. Alt i alt en fortjent sejr til oprykningsfavoritterne på en dag hvor Sæby aldrig fandt melodien for alvor.

Man of the match: Steffen Rasmussen og Stefan W Henriksen med 5 stemmer hver.

Tekst: Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæbys serie 1 tabte hjemme til Hirtshals' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger