Spændende efterår i vente på Frank’s i Sæby

Spændende efterår i vente på Frank’s i Sæby

2. september 2010 - kl. 0:31 - af

Endnu engang er det lykkedes restauratør Frank Størup at sammensætte et program med noget for enhver smag. Det hele bliver skudt i gang fredag d. 17. september kl. 18, hvor Ivan Pedersen og Backseat rykker ind på havnen i Sæby. Arrangementet starter kl. 18 fortæller Bente Stjerne, hvor der bliver lagt  ud med den så velkendte, og gode  fiske- & skaldyrsbuffet. Billetter kan købes på: frederikshavnerbilletten.dk for 399 kr pr. person.

Senere på året besøger det lokale band ”Fraklip” Frank’s og sidst på året fejres julen med 80’er julefest for fuld udblæsning med ikke mindre end 6 musikere. Kort sagt – Fraklip – i en endnu ukendt juleudgave, og ikke at forglemme, traditionel nordjysk julebuffet.

Året 2011 skydes i gang med Lis Sørensen i marts og Peter Viskinde i april, så der er bestemt noget at glæde sig til.

God fornøjelse!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende efterår i vente på Frank’s i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER