Sommertid i Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter

Sommertid i Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter

2. september 2010 - kl. 0:34 - af

Grillfest og Sommerparty har spredt hygge og sommerstemning i Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter.

Grillfest

I slutningen af juli var Centerrådet vært for en grillfest for beboerne på Østervrå Ældrecenter. Næsten alle beboere på centret deltog i festen, i alt 35 deltagere med personale og medlemmer af Centerrådet.
Menu bestod af forskelligt grillmad, som blev tilberedt udendørs på grill. Vejret var dog ikke helt stabilt, så deltagerne valgte at indtage maden indenfor i Hyggekrogen.
Desværre måtte den aftalte underholdning melde fra på grund af sygdom, men heldigvis var centrets faste spillemand – Frede Rytman – klar til at rykke ud med kort varsel. Han underholdt med mange dejlige melodier på harmonika og keyboard. En helt igennem dejlig sommeraften.

Sommerparty
August måned bød på sommerparty med en dejlig middag og underholdning. Næsten 60 deltagere havde fundet vej til Hyggekrogen, hvor musik og sang var lagt i trygge hænder hos Kjelds Trio.

Vejret drillede
Regn og rusk stod på vejrgudernes dagsorden, og den planlagte tur til anlægget med kaffe blev i stedet henlagt til Hyggekrogen. I læ for vinden bredte hyggen sig, da Karin Oehlenschlæger satte sig til klaveret og slog tonerne an til de ønsker, som de ca. 40 deltagerne bragte i forslag til fællessangen.

Høstgudstjeneste
Pastor Johnny Søndberg-Madsen står for Høstgudstjenesten den 2. september. Deltagerne mødes i Hyggekrogen, og tager turen på gåben til Østervrå Kirke. Hvis vejret er dårligt, bliver gudstjenesten afholdt i Hyggekrogen, hvor der også er kaffe.
Centerrådets høstfest afholdes den 21. september, og det er allerede nu muligt at melde sig til i Hyggekrogen – seneste tilmelding den 13. september.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommertid i Hyggekrogen på Østervrå Ældrecenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger