Skjoldmøer til Beach Soccer i Blokhus

Skjoldmøer til Beach Soccer i Blokhus

1. september 2010 - kl. 9:25 - af

Søndag den 29. august 2010 deltog Skjold Sæby pigeafdeling årgang U15 med 20 spillere i det nye populære Beach Soccer – strandfodbold – i et stævne på stranden ved Blokhus. Stævnet, der var arrangeret af Jysk Boldspil Union, blev afviklet i et flot efterårsvejr med højt solskinsvejr og uden regnbyger, selvom det var med en vis spænding omkring vejrsituationen pigerne tog fra Skjold klubhus søndag morgen.

Der deltog i alt 20 hold, heraf 8 pigehold og efter mange spændene, men hårde kampe, endte det ene Sæby hold i semifinalen, hvor kræfterne slap op og holdet tabte til de senere vindere.

Beach Soccer der er meget populært i USA, bliver afviklet på en bane der er 36,5 x 27,5 meter med 7-mands mål og foregår på stranden. Spillet bliver afviklet med en speciel fodbold og der skal spilles i bare tæer eller strømpefødder, hvilket stiller store krav til spillernes teknik og ikke mindst deres kondition. Kampene spilles med 3 halvlege af hver 5 minutter og reglerne er noget anderledes end på græsbaner. Der skal være 5 spillere på banen hele tiden heraf 1 målmand og målmanden må kun kaste bolden ud. Der må ved frispark ikke stå nogen imellem bolden og målet, ved indkast må der også sparkes ind. Når bolden skal sættes i gang igen, skal dette ske inden for 5 sekunder, hvilket gør Beach Soccer til et hurtigt og underholdende fodboldspil, der virkeligt kom til udtryk i pigernes røde ansigter, for det er hårdt at bevæge sig i strandsand, samtidig med at fodbolden bevæger sig meget anderledes på stranden end på en græsbane. Det gav i kampene mange sjove situationer både for spillere, tilskuer og forældre.

Ingen tvivl om at Sæby pigerne havde en god og hyggelig dag på stranden og der kom hurtigt spørgsmål om hvornår skal vi spille det her igen. Efter 5 timer i friskt strandvejr og god aktivitet, var det en flok meget trætte piger der kørte mod Sæby (ingen snak i bilerne hjem) alle med en god oplevelse rigere, slutter Per Jody Jørgensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjoldmøer til Beach Soccer i Blokhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger