Ingen Rene Diff på Sæby Torv alligevel

Ingen Rene Diff på Sæby Torv alligevel

1. september 2010 - kl. 11:02 - af

De seneste dage har rygterne og avisartiklerne gået på, at Aqua forsanger Rene Diff ville aflægge Sæby en visit, i forbindelse med hans proklamerede gåtur fra København til Skagen. Gåturen er arrangeret til fordel for kræftramte børn, og lyder jo som en fantastisk idé. Det syntes en lokal mand ved navn Bjarne Larsen også, han tog derfor kontakt til folkene bag denne event, for at høre om mulighederne for at ligge turen forbi Sæby Torv, nu de alligevel skulle vejen forbi, på vej til målet i Skagen.

Bjarne Larsen blev meget positiv modtaget, da det jo som de sagde, “er rart med opbakning i den gode sags tjeneste”. Bjarne Larsen, der selv er kræftramt, fik derfor mod på at gå skridtet videre og kontaktede en lokal bager for at få opbakning til en event på Torvet med rundstykker og kaffe, alt sammen for at støtte den gode sag. Bageren var meget positiv, og frisk på at hjælpe fortæller Bjarne Larsen, som herefter kontaktede turistchef Inger Grund, for at høre om der var nogen mulighed for underholdning på Torvet som ekstra trækplaster. Kort sagt en masse blev sat i gang, men til Bjarne Larsens store fortvivlelse, kunne han efter igen at have kontaktet arrangørerne konstaterer, at der var gået en del Københavneri i tingene. Dette udmøntede sig i, at der nu blev stillet krav om en donation til den gode sag på minimum 11.000 kr., for som det blev sagt: ”så kan vi da godt lige smutte forbi til et rundstyk, hvis I har nogen skillinger til projektet”. Ligeledes blev det nu oplyst, at hvis nogen ønskede at gå med Rene Dif mod Skagen, skulle de da være velkomne for den nette sum af 100 kr. til en T-shirt, og for bare 50 kr. ekstra kunne der så sættes en autograf på, alt dette stillede jo pludselig den gode sag i et andet lys, for hvem skulle med 4 dages varsel smide 11.000 som minimum i et projekt, for at få Rene Diff til Sæby? Alt dette blev for meget for Bjarne Larsen, for som han fortæller til SaebyAvis.dk: ”Jeg synes ærlig talt der er gået lige lovlige meget Rene Diff PR i dette her, og havde jeg vidst at tingene var på denne måde, havde jeg nok grebet det anderledes an, for nu tror en masse at vi får fint besøg på Torvet, og det er desværre ikke tilfældet alligevel, og det er jo desværre de kræftramte børn, det så kommer til at gå udover”, slutter han.

En kommentar til “Ingen Rene Diff på Sæby Torv alligevel” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ingen Rene Diff på Sæby Torv alligevel”

  • 11.000,- er vel ikke urimeligt for en kendis i Sæby, endda midt i hans travle “spadse-projekt”. Man kan vel ikke blive overrasket over at hans besøg vil koste penge – det er jo hele formålet!
    Man kan også vende om og sige: Skulle han møde op i Sæby og hygge med os uden at få noget for det – så går det ud over børnene

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen Rene Diff på Sæby Torv alligevel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger