Årgangsmesterskaber 2010 i Sæby Golfklub

Årgangsmesterskaber 2010 i Sæby Golfklub

1. september 2010 - kl. 14:53 - af

Lørdag og søndag har der været spillet årgangsmesterskaber i hele 7 rækker. 66 spillere var på banen i det noget blæsende vejr.

Hos de 3 mid-age-damerne var det den forsvarende mester, Anne Kofod, der vandt årgangs¬mesterskabet, Anne Kofod på 177 slag på lørdagen og søndagens runder. Birgitte Uggerly Jørgensen blev nr. 2 med 189 slag.

I senior-damerækken var det Jonna Kejser, der løb med mesterskabet efter tæt kamp med Jette Nielsen, Jonna Kejser brugte henholdsvis 92 og 89 slag lørdag og søndag, mens Jette Nielsen måtte bruge 91 slag lørdag og 95 slag søndag. I denne række var der 9 spillere

I juniordrenge var det Jakob Thiessen, der forsvarede sin titel med runder i 70 og 72 slag, det var desuden weekendens 2 bedste runder. Hverken Jakob Dahlmoes Nielsen eller Nikolaj V. Jørgensen kunne følge med Jakob Thiessen.

I herrerækken var der lidt flere deltagere (5), og det var også i denne række, der var mest kamp om titlen, da Claus S. Kristiansen og Henning Jensen måtte ud på andet omspilshul for at afgøre tingene. Begge spillere brugte 161 slag på de 2 runder. Claus S. Kristiansen trak længste strå i omspillet.

Mid-age-herrerækken var rækken med flest deltagere, nemlig 21, og Per Åke Poulsen brugte 159 slag på de 2 runder, og blev dermed vinder med 3 slags margin til Claus M. Andersen.

Seniorherrerækken blev vundet af Jørgen Nielsen, som brugte 161 slag på de 36 huller, det var 9 slag bedre end nr. 2 Thorkil Jørgensen.

Uffe Poulsen vandt årgangsmestertitlen i veteranherrerækken efter at have brugt 181 slag, også han vandt med hele 9 slag til Hans Bundgaard på andenpladsen.

Alle resultater kan ses på Sæby Golfklubs hjemmeside www.golf-klub.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årgangsmesterskaber 2010 i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER