75 års jubilæum i ØVI fejres på lørdag

75 års jubilæum i ØVI fejres på lørdag

1. september 2010 - kl. 16:05 - af

Den 4. september fejrer Østervrå Idrætsforening sit 75 års jubilæum, og inviterer i den anledning til festligheder tilrettelagt for hele familien.
Den 1. maj kunne Østervrå Idrætsforening fejre, at det var 75 år siden foreningen blev stiftet. Travlhed i foreningen gjorde, at man har valgt at udskyde markeringen til nu.
Jubilæumsdagen er tilrettelagt som et helt Kinderæg – en tre-trins raket, der fyres af hen over hele dagen. Alt det der med højtidelige sammenkomster synes vi er rigtig fint, forklarer formand Karsten Møller Jensen, men det vigtigste er vores børn og unge i foreningen, så derfor har vi valgt at tilrettelægge et program, der kan til gode se hele familien.

Reception
Festlighederne tager deres begyndelse om formiddagen med en to timer lang reception i Østervrå Kulturhus lørdag den 4. september. Vi glæder os til at se rigtig mange gæster – vores samarbejdspartnere og specielt vore nuværende og tidligere medlemmer samt faste støtter, lyder det håbefuldt fra formanden. Foreningen er vært for et let traktement.

Åbent hus
Når den formelle del er godt overstået slår ØVI døren op til ”Åbent hus” i det nyrenoverede motionscenter. Her bliver lejlighed til at se de udvidede lokaler og få en snak om hvilke muligheder motionscentret kan tilbyde.

Jubilæumsfest
Tredje trin af raketten bliver den mere løsslupne og afslappede del, hvor der skal både leges, hygges og festes. Derfor har foreningen valgt at lade den årlige tak-for-hjælpen-fest være en del af jubilæumsarrangementet. Den opgave løftes af foreningens badmintonafdeling godt hjulpet af fodboldafdelingen.
Invitationen gælder alle nuværende og tidligere medlemmer af ØVI samt alle, som i løbet af året har bidraget med en hjælpende hånd eller på anden måde har støttet det frivillige arbejde.

Eftermiddag og aften
Kaffe og kage står klar i kulturhuset midt på eftermiddagen. Herefter er der aktiviteter for deltagere i alle aldre, og der er gratis svømning i Østervrå Svømmehal.
Jubilæumsmiddagen indleder aftenens fest, som dog ikke kræver det store festskrud – tværtimod, så kan deltagerne vente den sædvanlige uhøjtidelige stil, hvor alle kan være med. Musikken spiller op efter maden, fortæller Karsten Møller Jensen, men det betyder ikke, at det kun er en fest for voksne. Vi synes, at det skal være helt op til forældrene, om de vil fortsætte festen med eller uden børn, slutter formanden.
Tilmeldingen til jubilæumsfesten kan ske til Gurli Olsen eller Palle Dam.
ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '75 års jubilæum i ØVI fejres på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER