René Dif vil gå til Skagen fra København for kræftsyge børn

René Dif vil gå til Skagen fra København for kræftsyge børn

28. august 2010 - kl. 11:17 - af

René Dif fra Aqua – forklædt som “Forrest Gump” – starter mandag den 30. august 2010 en vandretur fra København til Skagen, hvor han forventes at være fremme lørdag den 4. september, samme dag som hans tur strejfer Sæby via E45.
Håbet er, at rigtig mange mennesker vil følge ham på turen – som i filmen Forrest Gump med Tom Hanks i hovedrollen. Ikke hele turen, nødvendigvis, men gerne nogle timer eller måske en hel dag. Og skulle nogen få lyst til at give René Dif et lift i bilen, er dette muligt – mod betaling, forstås.
Hele projektet går ud på at indsamle så mange penge som muligt til organisationen FMKB (Familier med kræftramte børn).
Det kan også være, at Réne Dif/Forrest Gump vil kigge inden for på børnekræftafdelinger på sygehuse langs ruten – eller måske besøge en familie med et kræftramt barn. Alt kan ske – intet er planlagt på forhånd.

Mange firmaer støtter projektet med sponsorater, lige fra tøj til telefoner, og hele turen kan følges på Youtube

Hvordan DU kan hjælpe?:

Gå med Rene Dif. Du kan møde op på gåturen og holde Rene Dif med selskab i løbet af ugen. Der kan købes en T-shirt til 100 kr. med titlen “Jeg gik med Rene Dif”.

Send en sms. Send “gå” til 1919 og støt “Familier med kræftramte børn” med 50 kr.

Følg René Dif på Youtube:
www.youtube.com/user/fmkbDanmark

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'René Dif vil gå til Skagen fra København for kræftsyge børn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER