IF Skjold Sæbys serie 1 led unødvendigt nederlag til Asaa

IF Skjold Sæbys serie 1 led unødvendigt nederlag til Asaa

28. august 2010 - kl. 0:29 - af

Onsdag aften tog Asaa imod Sæbys serie 1-mandskab på et vindblæst Asaa stadion. En kamp Asaa slap bedst fra, og vandt 1-0.
Sæbys cheftræner Karsten Thomsen havde valgt følgende hold til kampen: (4-4-1-1)
Stefan W. Henriksen
Anders Engen – Tim Jensen – Nicolaj Eliasen – Lars Arendrup
Dennis Poulsen – Daniel Overlade – Jens Lorenzen – Bjarke Skov
Patrick Nødgaard
Patrick Hoffmann
Bænken: Karsten Stoklund, Mads Nielsen, Anders Lykke

Sæby startede kampen bedst, og pressede Asaa tilbage på egen banehalvdel. Presset udløste en del hjørnespark, men det blev kun til et par halve afslutninger, der enten blev blokeret eller redet af Asaas målmand. Herefter kom hjemmeholdet bedre med i kampen, og fik presset Sæby længere tilbage. I perioden var Asaa dygtige til at holde presset omkring Sæby-feltet, og det var svært for sæbynitterne at få bolden ekspederet væk. Efter cirka 10 minutter gik det imidlertid galt. Nicolaj Eliasen forsøgte at skærme en lang bold ud over baglinjen, men desværre fik en Asaa-spiller fat i bolden, og lagt den skråt tilbage i feltet. Her dukkede Kenni Gundersen op, og med en resolut first-timer, sparkede han bolden fladt ind ved fjerneste stolpe, uden chance for Sæby-keeper Stefan Henriksen. I den efterfølgende periode var det fortsat Asaa der var toneangivende. De vandt de fleste nærkampe, og var i det hele taget mere løbevillige. Heldigvis for Sæby blev de aldrig for alvor farlige, hvorfor 1-0 føringen stadig var en realitet. Eneste Sæby mulighed i denne periode var en chance til Dennis Poulsen, der midt i Asaas straffesparksfelt kanonerede bolden snært over mål.

Efter cirka 30 minutter begyndte Sæby at arbejde sig bedre ind i kampen. Holdet vandt nu nærkampene, og var først over anden-boldene. Det udmøntede sig i en god mulighed til Patrick Hoffmann, der modtog en stikning fra Jens Lorenzen, men den flade afslutning fra Hoffmann manglede den sidste fart, hvorfor Asaa-keeperen nåede ned til den. Kort inden pausen opstod første halvlegs sidste mulighed. Et frispark til Sæby lidt uden for feltet blev sendt af sted af Patrick Nødgaard, men desværre for Sæby, måtte holdet se frisparket snitte overliggeren og gå ud til målspark. Derved 1-0 til hjemmeholdet Asaa ved pausen.

Et gult kort til Asaa kort inden pausen resulterede i et massivt Sæby-pres fra anden halvlegs start. Asaa kom til at stå langt tilbage på banen, men til deres held forsvarede de sig godt. Sæby-angrebet blev aldrig for alvor farligt, enten manglede skarpheden i den sidste aflevering, eller også manglede der præcision i afslutningerne fra distancen. Anden halvleg bar tydeligt præg af, at Asaa havde et fornuftigt resultat, mens Sæby skulle forsøge at komme tilbage i kampen. Således var anden halvleg et langt pres ned mod Asaas forsvar, godt hjulpet på vej af flere advarsler til hjemmeholdet. Desværre for Sæby blev de aldrig for alvor farlige, hvorfor kampen endte med resultatet 1-0 til Asaa. Set over hele kampen havde det nok været meget fair med pointdeling, men sådan skulle det ikke gå i dette ”lokalopgør” i serie 1.

Sæbys serie 1 spiller næste kamp i dag lørdag den 28/8 2010 klokken 16.00, hvor de hjemme på Sæby Stadion tager imod Hirtshals Boldklub. Vel mødt!

Tekst: Jens Lorenzen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæbys serie 1 led unødvendigt nederlag til Asaa ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger