Så skal tyrolerhatten og de store ølkrus frem i Syvsten

Så skal tyrolerhatten og de store ølkrus frem i Syvsten

27. august 2010 - kl. 8:52 - af

Der er dømt tyrolerfest i Syvstenhallen lørdag d. 30 oktober. Syvsten IF har været så heldige at få det travle og populære lokale tyrolerband Sæby Tyrolerorkester til at underholde til årets tyrolerfest. Der er garanteret top underholdning med dette orkester, som mestrer andre genrer end tyrolermusik. Allerede inden billetsalget er gået i gang er der reserveret billetter til arrangementet. Billetsalget vil foregå fra Syvstenhallens cafeteria og hos fotobutikken Click i Sæby fra mandag d. 30. august. Vi håber også på at vi kan få firmaer til at holde deres personalefest eller en tidlig julefrokost i hallen d. 30. oktober.
Og det er jo ikke kun musikken og samværet med glade mennesker, der kan nydes denne aften. Inkluderet i billetprisen på 149 kr. er en tyrolerbuffet med blandt andet ølben og bratwurst.
Sæby tyrolerorkester har et travlt efterår både inden for Nordjylland grænser, men også udenfor. Først i september går turen til Ebeltoft. Orkestret har ry for at sætte gang i festen, så det vil vi glæde os til, slutter Inge Nørbjerg Rasmussen, Syvsten IF.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så skal tyrolerhatten og de store ølkrus frem i Syvsten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER