Ild i spildtønde hos UnoX i Syvsten

Ild i spildtønde hos UnoX i Syvsten

27. august 2010 - kl. 22:31 - af

Falck’s brandfolk fra Sæby er på vej til Systen, alarmen gik hos Falck her lidt efter kl. 22. Der er kraftig røgudvikling fra ild i en spildtønde, som står mellem flere parkerede biler og op ad en husmur hos UnoX på Aalborgvej i Syvsten. Man ved endnu ikke hvor alvorligt det er, og om der er nogle biler, eller bygninger der har taget skade.

OPDATERING: Ilden var hurtigt under kontrol og der er ikke sket nævneværdig skade udover lidt sod her og der.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ild i spildtønde hos UnoX i Syvsten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER