Spejderliv er andet end små forkullede snobrød

Spejderliv er andet end små forkullede snobrød

25. august 2010 - kl. 0:07 - af

Det vil være overskriften, når spejderne fra Sæbygaard Gruppen, deltager i spejderaktiviteter på Sæby Torv Lørdag d. 18. september. Det bliver ofte sat lighedstegn mellem små sorte snobrød og spejderliv, men spejderlivet består af mange andre sjove, udfordrende aktiviteter for børn og unge – og det vil gruppen gerne vise.

De 100 aktive spejdere i gruppen er ved at gøre klar til ”gruppeuge ”i næste uge, som afholder hvert år sidst i august. Spejderhuset åbner tre aftener kl.18.30 – 20.00 med aktiviteter for alle gruppens spejdere, på tværs af alder og spejdererfaring. Det giver mulighed for at prøve nye og spændende aktiviteter. Der vil være tilbud lige fra knytning af armbånd, sminkning af sår og bålmad til klatring på mælkekasser og i træer, med både seler og klatreliner.

Der afholdes ikke åbent hus i år for nye spejdere, da man har valgt at bruge kræfterne på Torvet lørdag d. 18. sep. For nye spejder der ikke kan vente så længe, er det altid muligt at møde op i Spejderhuset, hvor der er spejdermøde mandag, tirsdag og onsdag.

Det er også muligt at kontakt Gruppeleder Helle Jelsbak 23 28 78 83, for at høre nærmere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spejderliv er andet end små forkullede snobrød' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER