Spændende efterår venter på bibliotekerne

Spændende efterår venter på bibliotekerne

25. august 2010 - kl. 11:22 - af

Frederikshavn Kommunes Biblioteker har netop offentliggjort efterårets programmer for både børn og voksne, og der er lagt op til en rigtig spændende sæson med mange forskellige tilbud. Bibliotekerne har tilrettelagt flere af arrangementerne i samarbejde med andre. Arrangementerne afvikles på bibliotekerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

På Sæby Bibliotek er det første arrangement for voksne med TV2-journalisten Kaare R. Skou torsdag den 9. september i Manegen, Sæby Kulturhus. Han tager deltagerne med ind bag Christiansborgs mure, hvor aftenens gæst har fulgt det politiske liv tæt i mange år. Foredraget er arrangeret sammen med Arbejderbevægelsens Kultur- og Oplysningsforbund – AKO, Sæby. Billetter kan købes på Sæby Bibliotek fra torsdag den 26.august.

Tirsdag den 14. september tager Birgit Løffgren Johansen tilhørerne med på en cykeltur i ord og billeder på pilgrimsrejse til Santiago de Compostela. En guide, der nok ved, hvad hun taler om, idet hun har gjort turen hele tre gange. Billetter kan købes fra den 31. august på Sæby Bibliotek.

4.300 km til fods fra Mexico til Canada – Pacific Crest Trail er hvad Thomas Mølgaard vil fortælle om, når han gæster biblioteket tirsdag den 12. oktober. Thomas og hans kæreste gennemførte den udfordrende tur som de første danskere, og det vil han fortælle om i ord, billeder og film. Billetter kan købes på biblioteket fra den 28. september.

En debutant i krimigenren kommer til Sæby tirsdag den 9. november. Henrik Werner Hansen, der er tidligere politimester og chefanklager, fortæller om sin debut-krimi – En moderat tilstand, skrevet spændende og samfundskritisk og i sin handling tager læserne med ind bag de lukkede døre på en dansk politistation. Billetter kan købes på biblioteket fra den 26. oktober.

Inspiration til og fremstilling af adventskranse og juledekorationer kan hentes på biblioteket torsdag den 18. november. Jette Sorgenfri Balle fra biblioteket deler ud af sine kreative ideer. Gratis adgang.

97-årige Erling Mehlsen, Sæby har takket ja til at komme og fortælle om sit begivenhedsrige liv – fra barndommen i Ryesgade, København til tiden som borgmester i Sæby. Det er onsdag den 24. november, og billetterne kan købes på biblioteket fra den 10. november.

I november måned har biblioteket et gratis tilbud om Internet for seniorer, og det er tirsdag den 23. om formiddagen og onsdag den 24. om eftermiddagen. Tilmelding er nødvendig.

Programmet med en samlet oversigt over alle bibliotekets arrangementer og tilbud kan hentes på biblioteket eller ses på www.bibl.frederikshavn.dk, hvor der også vil være løbende opdateringer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende efterår venter på bibliotekerne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger