Ny fodboldrobot afprøves eksklusivt hos IF Skjold Sæby

Ny fodboldrobot afprøves eksklusivt hos IF Skjold Sæby

25. august 2010 - kl. 15:26 - af

Det nordjyske robot- og automatikfirma, Nordland Automatic A/S, har i samarbejde med bl.a. tidligere AaB-målmand Karsten Simensen udviklet en splinter ny fodboldrobot, til træning af bl.a. indlæg og specielt målmænd. I det nye samarbejde er der oprettet et nye selskab ved navn Ball-Training-Machine, der ligger navn til roboten af samme navn. Roboten er en videreudvikling af den kendte “Canonball”, som føromtalte Karsten Simensen også var med til at udvikle. Maskinen er netop færdigudviklet, og er allerede solgt til en Bundesliga-klub i Tyskland. Roboten er ligeledes i Umbro’s søgelys, her er den blandt andet testet på deres talentakedemi i Start-Kristiansand. Ydermere er tidligere landsholdsspiller Henning Jensen også med i projektet, hvorfor kendskabet til roboten også er nået til bl.a. Real Madrid og FC Barcelona.

Helt eksklusivt for IF Skjold Sæbys målmænd torsdag aften muligheden for, at træne med roboten som i fremtiden muligvis skal træne blandt andre Iker Casilias og Victor Valdes Derfor vil jeg gerne invitere Jer forbi Sæby Stadion torsdag den 26/8 2010 klokken cirka 18.00, hvor Sæbys målmænd og målmandstræner vil afprøve maskinen. Nordland Automatics administrerende direktør, Karl Jensen, vil ligeledes være til stede på Sæby Stadion torsdag, hvor han vil være klar til at svare på spørgsmål i forbindelse med roboten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny fodboldrobot afprøves eksklusivt hos IF Skjold Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger