Skøjteskolen åbner dørene for ny sæson

Skøjteskolen åbner dørene for ny sæson

24. august 2010 - kl. 9:16 - af

Onsdag den 25. august 2010 slår Frederikshavn Skøjteforening dørene op til en ny sæson på isen. Alle børn i alderen fra 4 år kan komme og få en prøvetime på skøjteskolen, og der også mulighed for at leje skøjter.

Træningstider for skøjteskolen er:
Onsdag kl. 16.45 – 17.30
Lørdag kl. 10.45 – 11.30

Vi glæder os til at se dig på skøjteskolen!

Iscenter Nord
Skøjtealléen 4
9900 Frederikshavn
www.fsfs.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skøjteskolen åbner dørene for ny sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER