Sæby kirke og Sæby baptistkirke på torvet

Sæby kirke og Sæby baptistkirke på torvet

24. august 2010 - kl. 9:00 - af

Lørdag 21. august holdt Sæby kirke og Sæby baptistkirke en fælles torvedag, hvor Sæby Handelsstands forening stod som medarrangør. Fra scenen spillede det kristne ungdomsbandet Go there, og Kom og dans Aabybro dansede swing. I teltet var der udstillet glaskunst og kristen litteratur og musik, og her blev der også serveret gratis kaffe med en småkage til. Her kunne man også få nærmere information om nogle af de forskellige aktiviteter som foregår i de to kirker. Videre kunne børnene deltage i en konkurrence med flotte præmier sponsoreret af Birtes legeland, og Handelsstandsforeningen sponsorerede gratis is til børnene. Der var også en hoppeborg som blev flittig brugt. Man var heldige med at vejret stort set holdt tørt under den fælleskristne torvedagen, og arrangørerne er godt tilfreds med arrangementet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby kirke og Sæby baptistkirke på torvet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger