Bogbussen får ny køreplan fra 1. september

Bogbussen får ny køreplan fra 1. september

22. august 2010 - kl. 12:14 - af

Tirsdags- og torsdagsruterne er lagt om for at opnå en bedre udnyttelse af ressour-cerne. De fleste steder er holdetiden blevet kortet af, og det har givet mulighed for at betjene flere i de gode timer sidst på dagen, når folk er kommet hjem fra arbejde.

Det har desuden givet mulighed for at betjene Præstbro og Hørby to gange om ugen. I Hørby vil bogbussen fremover holde på Snedkergårdsvej ved Ungdomsskolen tirsdag eftermiddag kl. 14.10 – kl. 14.40 og ved Brugsen torsdag kl. 17.15 – kl. 18.00. Præst-bro får også en tidlig og en sen holdetid, da bogbussen holder ved P-pladsen tirsdag fra kl. 17.30 – kl. 18 og torsdag fra kl. 14.30 – kl. 15.
Hent den nye køreplan i bogbussen eller på et af kommunens biblioteker, eller se den på http://bibl.frederikshavn.dk.
Hvis Du har spørgsmål til den nye køreplan, er Du velkommen til at kontakte Inge Bodil Wærens på telefon nummer 98 45 91 15 eller e-mail inwa@frederikshavn.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bogbussen får ny køreplan fra 1. september ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER