Musik, dans, fadøl og god stemning for sidste gang i år

Musik, dans, fadøl og god stemning for sidste gang i år

21. august 2010 - kl. 16:09 - af

Denne rent vejrmæssigt lidt uforudsigelige lørdag blev til endnu en succesoplevelse for dem, der havde bænket sig i Lanternens overdækkede gårdhave, for at få afslutningen på jazz arrangementerne med. Der var rift om pladserne, og allerede inden musikerne var blevet helt varme, var der så godt som fyldt op, og de sidste måtte derfor pænt bænke sig  udenfor overdækningen. Til alt held var vejrguderne med dem og vi andre, så det holdt tørt, og min sandten om ikke også solen tittede frem over middag.

Underholdningen var afslutningsvis igen i år lagt i hænderne på Lanternens eget jazzband, som endnu engang fik alle med på noderne fra start til slut, og også i år var der flere musikalske overraskelser undervejs, som der efterhånden er tradition for. Flere valgte da også lejligheden til at få sig en svingom, og en kold fadøl til halsen i selskab med et veloplagt orkester. Da festen ud på eftermiddagen tog sin afslutning, var der da også et stort smil at spore hos restauratør Michael Christensen, som kunne forsikre om, at det hele igen er på plads, når sommeren står for døren i 2011. Ingen rigtig sommer i Sæby uden Jazz i gårdhaven.

En kommentar til “Musik, dans, fadøl og god stemning for sidste gang i år” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Musik, dans, fadøl og god stemning for sidste gang i år”

  • Edel Sørensen

    Stor ros til fam.Christensen Lanternen,for den super gode underholdning der har været hver lørdag hele sommeren. Som en frederikshavner sagde: Noget sådant har vi ikke. Mødte forleden på havnen en nordmand,han var kommet her i Sæby i 23 år og var vild med Lanternens gårdhave. Godt gået.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musik, dans, fadøl og god stemning for sidste gang i år ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger