Børnene festede i Voerså – helt gratis!

Børnene festede i Voerså – helt gratis!

21. august 2010 - kl. 9:52 - af

Voerså Borgerforening har efterhånden lavet det til en tradition, at der hvert år er en fest med mange gratis aktiviteter på lystbådehavnen i Voerså. Festen er nu overstået og med stor succes.

Af de mange gratis aktiviteter, børnene kunne gøre brug af, kan nævnes transport i hestevogn og med motorbåd til og fra festpladsen. Rode rundt i bassinerne med masser af krabber, småfisk, søstjerner, tanglopper og andet småkravl fra havet. Hoppe på hoppepuden så længe de havde lyst. Deltage i diverse konkurrencer som skattejagt, sætte ring om de rigtige svar med nogle tegninger samt deltage i konkurrencen om at have årets sødeste kæledyr.

I den sidste konkurrence om årets sødeste kæledyr, var i alt 12 dyr mødt frem, hvoraf 11 var små hunde i snor og en gekko i terrarium. Puddelhunden Krølle blev senere kåret som vinder.

På pladsen var også Frederikshavns Kommunes bogbus, der solgte udrangerede bøger fra Sæby Bibliotek, heraf var hovedparten børnebøger og til ren spotpris, som rigtig mange mennesker benyttede sig af. Mange børn var med forældrene i bogbussen, og her kunne tydeligt høres – ”mor den her skal vi også ha – og den her – også den her”. Hos nogle forældre blev det til en anseelig stak bøger, inden der blev sagt stop.

Alt imens børnene morede sig med aktiviteterne, slappede forældrene af ved at handle på kræmmermarkedet eller i teltet med kaffe, kage, pølser, brød, hjemmelavede pandekager, øl og vand.

– Den store omsætning, har vi ikke ud af det her. Men der skal være noget for børnene, og det mener vi i borgerforeningen. Børnene har det rigtig godt sådan en dag, og forældrene bliver ikke flået for en masse penge. Det gode ved det hele er, at vi kun fik en enkelt lille byge i år. Vi har ellers døjet med regnvejr, de sidste gange, når vi har holdt festen, men vejret holdt, og det var de få kræmmere, der var mødt op rigtig glade for, for flere af dem havde solgt godt, fortæller Voerså Borgerforenings formand Rigmor Sørensen.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børnene festede i Voerså - helt gratis!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger