Fuld fart på atletikken i Sæby……..

Fuld fart på atletikken i Sæby……..

20. august 2010 - kl. 10:33 - af

17 atleter er udtaget på det nordjydske hold som dyster i Vejle i weekenden. De er udtaget på baggrund af de resultater som de har opnået i løbet af året. Det er flere år siden at så mange medlemmer fra klubben er blevet udtaget. Det ser vi som et positivt tegn på sportslig fremgang i SIK 80.

Indetræningen i Sæby Fritidscenter starter i uge 37.

Alle Elever fra 3. – 7. klasse får mulighed for at prøve atletikken på Sæby Atletikstadion fredag den 10. september til det årlige Spar Nord Cup. Der bliver udleveret tilmeldessedler på skolerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuld fart på atletikken i Sæby........' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER