Cykeltur med fokus på kræft torsdag aften

Cykeltur med fokus på kræft torsdag aften

20. august 2010 - kl. 18:48 - af

Kræftens Bekæmpelse i Sæby sendte torsdag aften 60 cyklister af sted på en 15 km lang tur omkring Sæby. Turen gik ud af Solsbækvej mod syd og hjem via Østkystvejen. Vinden blev denne aften en hård modstander, men trods det så blev turen og naturen nydt.  Ruten gik langs stranden og ind over til marker, hvor høsten nu er slået i gang og sluttelig igennem skoven, hvor ro og stilhed kunne mærkes.

Kræftens Bekæmpelse havde som altid forsyningsvognen klar midtvejs på ruten, hvor frugt og grønt blev fortæret og skyllet ned med tiltrængt væske. Et dejligt ophold på ruten, hvor der også kunne blive tid til at tale med de øvrige cyklister og få en opmuntring til den sidste etape hjem.

Ved målstregen kunne deltagerne forsyne sig med væske og ikke mindst se om aftenens konkurrence havde kastet noget af sig. Mange deltagere kunne denne aften gå hjem med en dejlig præmie sponsoreret af byens forretningsdrivende, en velvillighed som har en enorm stor betydning for lokaludvalget og er med til at give dette motionsløb en ekstra dimension.

Formand Emmy Jakobsen kunne slutte aftenen med at konstatere at alle kom glade og helskindet igennem cykelturen og endnu engang takke for opbakning til kræftsagen. Alle indsamlede midler går således ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Sæby Lokaludvalg gør opmærksom på næste arrangement den 6. oktober, hvor lokaludvalget sammen med Hørby Efterskole har hyret Søren Ryge Petersen til foredrag på Hørby Efterskole. Dette arrangement vil blive annonceret senere.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykeltur med fokus på kræft torsdag aften' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER