Sæby Karate klub kom flyvende fra start

Sæby Karate klub kom flyvende fra start

19. august 2010 - kl. 14:09 - af

Onsdag var dagen hvor hele 23 børn og unge, i stor aldersspredning, fandt vejen til træningslokalerne på Brorsonsvej i Sæby. Sæby Karateklub havde første træningssamling, og alle var spændte både børn og voksne.

Winnie som er hele ideen bag Sæby Karate klub, havde også nogen flere sommerfugle i maven end normalt, både fordi det var første dag, men bestemt også fordi, som hun siger: “Det er noget jeg selv har startet”.

Men alle havde en god oplevelse, og flere af børnene udbrød da også efter træningen: ”Det var fedt, det skal jeg prøve igen”. Så der er uden tvivl basis for Karate i Sæby. Der var  også flere, som bare kikkede forbi denne aften, for at få lidt mere information, inden de endeligt ville beslutte sig for, om de også skulle være en del af fællesskabet. Udgangspunktet er et hold, fortæller Winnie og fortsætter: ”Det er klart, at hvis vi bliver mange flere, skal de deles, men indtil vi ved lidt mere om, hvor mange der holder ved, og hvor mange nye der slutter sig til os, bliver vi samlet”. Hun fortæller også, at der vil blive meget teknisk træning i starten, og en måde at gøre det sjovere på er at få det med i nogle lege, så der både er træning og leg, men samtidig læring.

Musik er også en af de ideer Winnie har til træningslokalet, det er godt til opvarmning og til træning af hurtighed, når der spilles musik med højt tempo, fortæller hun og fortsætter: “Vi skal have det sjovt og hyggeligt, samtidig med at disciplinen skal være der, for den en del af karateverdenen, også selvom vi opbløder den lidt, dog uden at miste den”.

Winnie er som tidligere fortalt sortbælte, hun har taget instruktørkursus under Danske Karate Forbund og SKIF.dk, derudover har hun undervist seniorer og børn i Frederikshavn Budo Klub. Hun træner selv i Hjørring Karate Klub og er ligeledes svømmelærer ved Firmaidræt Sæby.

Skulle der sidde nogen derude, som også har lyst til at prøve kræfter med karate, så er i meget velkomne til at kontakte Winnie på telefon: 2165 7829 eller på mail: w-h@pc.dk
Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Karate klub kom flyvende fra start ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger