Traditionen tro kirkemarch til Badskær

Traditionen tro kirkemarch til Badskær

18. august 2010 - kl. 0:42 - af

Traditionen tro er der Kirkemarch i Hørby Sogn d. 29. aug. – sidste søndag i august. Vi mødes på parkeringspladsen ved Hørby Brugs kl. 9.00, hvor der synges et par morgensalmer, inden alle går til Badskær Kirke. Her er der rundstykker – også til de, der kommer i bil. Ca. kl.10.30 er der gudstjeneste ved sognepræst Karen Else Lind Christoffersen.
Kom og vær med til en rigtig hyggelig formiddag!

Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Traditionen tro kirkemarch til Badskær' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER