Sæby Scenen starter ny spændende sæson

Sæby Scenen starter ny spændende sæson

18. august 2010 - kl. 15:32 - af

Næppe er de sidste toner og replikker klinget ud fra Scenens udendørs opførelse af Ronja Røverdatter, før der inden døre igen tages hul på en ny og spændende sæson med nye aktiviteter for børn, unge og voksne.

Mødedage og mødetidspunkter kan ses på Sæby Scenens hjemmeside www.saebyscenen.dk

Børnehold 1 (0.- 4. klasse) vil øve små skuespil og klæde sig sjovt ud. Til jul vil holdet stå for Scenens juletræsfest og opføre ét eller flere stykker for alle interesserede.

Børnehold 2 (5. 7. klasse) vil arbejde med drama og styrkelse af selvtillid, f.eks. ved at kunne stille sig frem foran et publikum. Skuespillerne er med til at opleve, hvordan der skabes et godt sammengold, samtidig med at nye venskaber opstår. På Sæby Scenen siger vi: ”Vi griner ikke af dig, men med dig”. Der arbejdes hen imod at opføre et teaterstykke til foråret.

Ungdomsholdet (8. klasse og opefter) starter sæsonen med i grupper at lave mindre teaterstykker ud fra et tema. Alle, der har mulighed for at deltage i en teaterfestival lørdag den 16.10.10 i Brønderslev, vil endvidere komme til at optræde med deres stykke for jævnaldrende unge fra Brønderslev Amatørscene og klubber fra Frederikshavn og Aalborg.

Herefter går ungdomsholdet i gang med at øve på ”Jorden rundt på 80 dage”, som holdet vil arbejde hårdt på at få lavet en festlig og spændende udgave af. Stykket forventes opført før påske 2011.

Koret (voksne) tager fat på dets 19. sæson. Kan du lide at synge og indgå i et sjovt fællesskab, så mød op. Repertoiret er afvekslende, og musik er jo livsbekræftende, hvilket afspejler sig både ved øveaftener og ved optræden.

Voksenhold. Efter voksenholdets opførelse af Ronja Røverdatter – i samarbejde med børneholdene – er der pt. ikke planlagt noget, men vi håber i løbet af sæsonen at få opsat et stykke. Har du lyst til at spille teater, så meld dig alligevel. Mon ikke vi finder ud af et eller andet større eller mindre stykke.

På gensyn til såvel nye som ”gamle” medlemmer.

Bjørn Lundby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenen starter ny spændende sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger