Alle danske bowlingcentre til kamp mod børnekræft

Alle danske bowlingcentre til kamp mod børnekræft

16. august 2010 - kl. 13:07 - af

Sæby bowling er naturligvis med når ”Den Nationale Familiebowlingdag” løber af stablen den 22. august går den samlede baneleje ubeskåret til organisationen ”Familier med kræftramte børn”. Alle danske bowlingcentre deltager, hvorfor der bliver tale om en national kampdag mod børnekræften – alle arbejder gratis ! Søndag den 22. august fra klokken 11.00-14.00 vil ”Den Nationale Familiebowlingdag” for første gang løbe af stablen, og med opbakning fra samtlige danske bowlingcentre vil omkring 100 centre på dagen lukke dørene op for alt fra erfarne bowlingspillere til glade børnefamilier – denne dag er det støtten til syge børn der er i fokus. Alle centre lukker gratis dørene op, hvorfor den totale baneleje på dagen ubeskåret vil gå til organisationen ”Familier med kræftramte børn”.

Forventninger om en halv million – og en gentagelse.

På ”Den Nationale Familiebowlingdag” der finder sted i bowlingcentre over hele landet den 22. august, går hele banelejen, direkte til organisation ’Familier med kræftramte børn’. Der er stor opbakning til
indsamlingen hvor Bowl´n´fun, samt bowlinghaller under sammenslutningen DBWC og kommunale haller bakker op. Ovenstående opbakning betyder at tæt på 100 bowlinghaller deltager i den store
familiebowlingdag. Danmarks Bowlingforbund og de 100 haller har en klar forventning om, at den nationale bowlingdag vil indbringe ”Familier med kræftramte børn” et beløb i størrelsesorden kr. 500.000,00. Det er ambitionen at gøre ”Den Nationale Familiebowlingdag” til en årlig tilbagevendende begivenhed med ”Familier med kræftramte børn” som fast årlig modtager af donationen.
”Vi er utroligt glade for vores samarbejde med Danmarks Bowling Forbund, Bowl´n´fun, DBWC og de kommunale haller. Det giver os først og fremmest et økonomisk løft, så vi eksempelvis kan tilknytte
relevante fag personer til vores meget brugte hotline. Dernæst er det også en samarbejdspartner, som er landsdækkende, og som henvender sig til hele familien, hvilket vi også gør i vores arbejde,” siger Kurt Hansen, formand for organisation ’Familier med kræftramte børn’.

Billigt og sjovt at hjælpe.

Det behøver ikke være dyrt at have det sjovt samtidig med at man støtter en god sag. For bare kr. 150,00 kan 4 personer spille bowling i en time – og alle kr. 150,00 doneres ubeskåret til de kræftsyge børn over hele Danmark.

Du kan forudbestille baner ved at ringe til Sæby bowling på telefon 98 46 46 49 eller du kan blot møde op den 22. august.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Alle danske bowlingcentre til kamp mod børnekræft ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger