Skagensmaler Ulla Becker i Galleri Færch-P

Skagensmaler Ulla Becker i Galleri Færch-P

14. august 2010 - kl. 5:32 - af

Den tidligere baptistkirke i Østervrå, der nu huser det nystartede Galleri Færch-P, slår i midten af august dørene op for en udstilling med maleren Ulla Becker, der har hjemme i Skagen.
Skagenskunstneren Ulla Becker udstiller fra den 14. august i Galleri Færch-P i Østervrå. Hun maler primært blomster og husmotiver med masser af farver, præget af det unikke lys, som Skagen er så kendt for. I den tidligere baptistkirke vil billederne være at se, belyst af et naturligt nordligt lys, der bader det smukke gamle kirkerum, som nu rummer masser af moderne kunst.

Aktuelt og eksklusivt
Helt eksklusivt vil det også være muligt at købe keramik, der er lavet helt specielt til Galleri Færch-P. Den specielle udstilling er lavet af keramiker Henriette Duckert, der for tiden er højaktuel og optræder i flere indretningsmagasiner med sin ”Pigget” keramik, der naturligvis også vil være at finde. Desuden vil den muntre keramik fra Asse Due også udsmykke lokalerne.
Der vil i forbindelse med udstillingen også være malerier af den unge århusianske kunstner Casper Eliassen, hvis levende og farverige billeder pryder væggene i flere og flere hjem. Mens etablerede Inge Hørups både små og store figurbilleder er med til at Galleri Færch-P har kunst til enhver smag.
Yderligere to kunstnere udstiller i galleriet – det er Pia Birkholm og Tine Hind.

Fernisering
Fernisering til udstillingen finder sted i Galleri Færch-P lørdag d. 14. august 2010 klokken 13.00. Til ferniseringen vil hovednavnet Ulla Becker være til stede og give en kort præsentation af hendes kunst og de ideer, der ligger bag. Galleri Færch-P vil være vært ved musikalsk indslag og et glas vin.
Udstillingen på Liljevej 2 i Østervrå vil være åben alle lørdage og søndage frem til d. 26. september 2010 – i tidsrummet 13.00 – 17.00.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagensmaler Ulla Becker i Galleri Færch-P' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger