Så hopper basketboldene snart igen i Sæby

Så hopper basketboldene snart igen i Sæby

14. august 2010 - kl. 14:57 - af

Mandag den 16. August åbner Sæby basketball club dørerne til endnu en sæson.

Klubbens 1.divisions damer har tyvstartet lidt og er allerede i fuld igang. Damernes program står på seriøs og intens træning 3 gange om ugen. Holdets målsætning denne sæson er at blive blandt de tre bedste hold i deres række.

Derudover har vi i år valgt at rykke vores tidligere dame junior op og spille i en seniorrække. Dels for at få flere kampe, men også for at få lidt mere modstand og erfaring. Det er disse spillere som på sigt skal op og udfylde pladser på klubbens 1. Divisions hold.

Udover dameholdene, så har klubben denne sæson også to herrehold. Et ynglingehold, som består at unge dygtige spillere og et seniorhold bestående af de lidt ældre og mere erfarende herrer. Holdene skal træne sammen to gange om ugen og vil kunne få meget gavn af hinandens erfaringer.

I vores ungdomsrækker  har vi hold der passer til alle klassetrin og vi glæder os til at have hallen fyldt med energiske unge mennesker. Alle vores ungdomshold deltager i diverse stævner. Sidste sæson var begge vores juniorhold afsted til Pirates Cup i Norge, hvor det blev til en guldmedalje til pigerne.

I denne sæson starter vi også et micro hold op som er for børn i børnehaveklassen og 1. Klasse, de skal som det eneste hold træne ude i Nordjyllandshallen, men der er der så til gengæld rigtig god plads til at lege og tumle rundt. Der vil også være plads til at forældrene kan hygge sig og drikke en tår kaffe mens børnene træner.

Bestyrelsen vil meget gerne have startet forældrebasket op i denne sæson, men det kræver at vi kan få lidt flere haltimer, så det håber vi på sker inden alt for længe.

Klubben har mange projekter denne sæson. Som altid er vi medarrangører af Havnefesten i juli, derudover starter vi et projekt op for 6 og 7 klasserne med noget streetbasket og så er vi utrolig stolte af at vi er blevet udvalgt til at afholde World Walking Day i oktober, hvor pengene går ubeskåret til UNICEF’s børneprojekter i verdens katastrofeområder.

Sæby er en forholdsvis lille by med et stort udvalg af aktiviteter, derfor er der vigtigt hele tiden at forny sig og gøre opmærksom på sig selv for at skaffe nye medlemmer. Det arbejder vi meget hårdt for i Sæby Basketball Club. Vi har blandt andet taget skridtet og fået vores egen fanside på Facebook: ”Sæby Gators”. I uge 33 vil der komme plakater op rundt omkring med vores kære Gator, hvor der vil være mulighed for at tage en infofolder og læse mere om de forskellige hold og få flere informationer om klubben.

Vi gør også meget ud af det sociale samvær i klubben på tværs af alle holdene i form af diverse arrangementer. Sidste sæson var vi blandt andet udenbys og se forskellige Liga kampe, der bliver afholdt NBA aftener og så er der selvfølgelig vores årlige julecup hvor forældre, søskende og spillere bliver blandet på kryds og tværs af alder og spiller en turnering mod hinanden.

Vi opfordrer folk til at følge med på vores hjemmeside www.saebybasket.dk hvor man blandt andet kan se hvilke arrangementer vi afholder samt hvornår damerne skal spille hjemmekamp, slutter Formand Christina Legaard

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så hopper basketboldene snart igen i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger