Sæby Baptistkirke afholder strandgudstjeneste

Sæby Baptistkirke afholder strandgudstjeneste

13. august 2010 - kl. 12:38 - af

Efter en vellykket havnegudstjeneste i juli måned, rykker Sæby Baptistkirke søndag d 15. august sin gudstjeneste nogle hundrede meter længere nordvest langs kysten. Det drejer sig denne gang om en strandgudstjeneste, hvor der er mulighed for at deltage, selvom man måske ikke til daglig deltager i kirkens liv.

Bente Højris, der vil prædike ved gudstjenesten, siger: ”Stranden med bølgeskulp, mågeskrig og sand mellem tæerne er en anderledes, men dejlig ramme om en gudstjeneste. Det var i det fri, at Jesus prædikede, og mange af hans tilhørere kom kun af nysgerrighed. Her kommer vi ud, hvor livet leves, og hvor Guds skaberværk folder sig ud. – Og for mange er det meget lettere at deltage i en gudstjeneste i det fri, end at skulle bevæge sig op af trapperne og ind i kirken, hvor man måske føler sig på fremmed grund.

Gudstjenesten vil indeholde elementer, der gør det spændende for børnene at være med. Man medbringer selv stole eller tæpper til at sidde på. Det kommer til at foregå søndag formiddag kl. 10.00 på stranden i Sæby lidt nord for å-udløbet, så her er muligheden for at kombinere en gudstjeneste med en efterfølgende sensommer-strandtur.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Baptistkirke afholder strandgudstjeneste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER