Indbrud og solo uheld i Sæby……

Indbrud og solo uheld i Sæby……

13. august 2010 - kl. 13:37 - af

Torsdag nat kl. 02.00 har der været indbrud på Sæbygårdskolen. Der er knust flere thermoruder, og man har af denne vej kunnet række ind og fjerne bærbare computere og andet elektronik. 2 unge mænd er blevet anholdt i den anledning, en 21-årig mand fra Frederikshavn og en 19-årig fra Sæby. De vil begge blive afhørt.

I en villa på Kornblomstvej har der torsdag kl. 11.42 været indbrud, et vindue er brudt op, og man kan se, at der har været nogen i huset, men p.t. kan man ikke se, hvad der er fjernet.

Torsdag kl. 18.58 skete der et solo uheld på Solsbæksvej, ingen er kommet til skade, men bilen er kørt ind i en have og har ødelagt et hegn. Personen er derefter kørt fra stedet, men man har senere anholdt en 48-årig mand fra Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud og solo uheld i Sæby......' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER