På tur med Sæby Pensionist og efterlønsklub

På tur med Sæby Pensionist og efterlønsklub

12. august 2010 - kl. 8:00 - af

Som optakt til vores efterårsprogram var Sæby Pensionist og efterlønsklub på en dejlig eftermiddagtur ud i det blå onsdag d. 4. august. Vi startede hjemmefra kl. 13.30, og efter en skøn tur rundt i vores skønne natur kom vi ud til en dejlig have ved Dronninglund, hvor vi drak vores medbragte kaffe.
Efter at have set den skønne have kørte vi videre til Voerså hvor vi spiste aftensmad i en lige så skøn naturhave ned til Voer å. Så nu er vi klar til at starte sæsonen op den 18 august med musik og fællessang. Derefter har vi næsten hver onsdag møde med en skøn blanding af musik – foredrag og banko. Den 25. september holder vi høstfest, og sæsonen afsluttes med julefrokost den 27. november, slutter Hans Abildgaard fra Sæby Pensionist og Efterlønsklub.

Vil du se hele det flotte program for efteråret, så klik her:

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'På tur med Sæby Pensionist og efterlønsklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger