VVM-screening af skovrejsningsprojekt

VVM-screening af skovrejsningsprojekt

11. august 2010 - kl. 5:48 - af

Frederikshavn Kommune  har efter § 2 i bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (nr. 1335 af 06/12/2006), foretaget en VVM-screening af følgende skovrejsningsprojekt:

  • · matr. nr. 25 aø, Toftlund, Volstrup. Ejendommen er beliggende Østkystvejen 7, 9300 Sæby.

Frederikshavn Kommune vurderer ikke, at skovrejsning på ovenstående ejendom har en væsentlig indvirkning på miljøet. Projektet er derfor ikke omfattet af bestemmelserne om VVM-pligt efter § 3, stk. 2 i ovenstående bekendtgørelse.

Afgørelsen kan påklages til Naturklagenævnet efter reglerne i planlovens §§ 58-62. En eventuel klage skal sendes til Naturklagenævnet, Frederiksborggade 15, 1360 København K, eller sendes pr. e-mail til: nkn@nkn.dk. Naturklagenævnet opkræver i forbindelse med behandling af klager et gebyr på 500 kr. Klagefristen er 4 uger fra offentliggørelse.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Skov- og Landskabsingeniør Kresten Nikolaj Nielsen eller via mail krnn@frederikshavn.dk.

__________________________

Landzonetilladelse
Frederikshavn Kommune har i henhold til Planlovens § 35 meddelt landzonetilladelse til etablering af en sø på matr.nr. 7a Try by, Torslev beliggende umiddelbart øst for ejendommen Tryvej 130, 9750 Ø. Vrå. Søen får et areal på ca. 1.000 m2. Tilladelsen er også en dispensation fra Naturbeskyttelseslovens §3.

Vil du vide mere?

Om tilladelsen, kan du henvende dig til Teknisk Forvaltning, Naturmyndighed på tlf.: 9845 6379.

Vil du klage over afgørelsen?

Tilladelsen kan påklages til Naturklagenævnet af enhver, der må antages af have en retlig interesse i sagens udfald. Klagefristen er 4 uger fra datoen for denne annoncering. Eventuel klage skal være skriftlig og sendes til Frederikshavn Kommune, Rådhus Allé 100, 9900 Frederikshavn, eller pr. e-mail til tf@frederikshavn.dk.

Kommunen videresender klagen til Naturklagenævnet, som opkræver et gebyr på 500 kr. for behandling af klagen. Behandling af klagen påbegyndes ikke før betalingen er modtaget. Gebyret tilbagebetales, såfremt der opnås helt eller delvist medhold i klagen.

Teknisk Forvaltning

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'VVM-screening af skovrejsningsprojekt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger