Ny bagerforretning åbner snart i Sæby

Ny bagerforretning åbner snart i Sæby

11. august 2010 - kl. 14:53 - af

Folkene bag Centerbageriet Hånbæk i Frederikshavn, er netop startet på opbygningen af det, der omkring 1. september skal blive til Centerbageriet i Sæby.
Lokalerne på den gamle Falck grund på Sophus Falcks vej har stået tomme længe, men nu er det snart slut, fortæller Jette fra Hånbæk Bageren i Frederikshavn og fortsætter: ”Vi glæder os rigtig meget, og det går rigtig stærkt, ovnene er købt, klinkerne er ved at blive lagt, så inden længe begynder det at ligne nået, og vi har en forhåbning om, at vi kan byde folk på et kig og en smagsprøve den sidste weekend i måneden”.
Udover bageri, bliver der en slags café med borde og stole, hvor man kan nyde en sandwich, en portion salat eller måske bare en kop kaffe og et stykke kage, så det bliver en alsidig bagerbutik, kan man hvis roligt sige. Butikken bliver nummer 5 i rækken, og en af de væsentligste årsager til placeringen i Rådhus centeret, er de mange let tilgængelige p-pladser, slutter Jette fra Centerbageren Hånbæk i Frederikshavn og snart i Sæby.
Butikkens åbningstider bliver hverdage fra kl. 6-18 og i weekender fra kl. 6-16.

SaebyAvis.dk byder velkommen til Sæby og ønsker held og lykke med den nye butik.

En kommentar til “Ny bagerforretning åbner snart i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ny bagerforretning åbner snart i Sæby”

  • Kenneth Kjærgaard

    Jeg viste at det lød for godt til at være sandt.. For her godt 2år efter er de lukket både i Sæby, Frederikshavn samt i Jerup. De kan ikke sige om de åbner igen, da de har bedt de ansatte om at finde andet arbejde..
    Jeg har søgt Læreplads hos dem som bager. Men det var godt at jeg tog den alligevel. Jeg er i lære hos Håndværksbageren i Sæby i stedet, og det er jeg glad for. Da jeg i onsdags hørte at Centerbageren tidligere havde problemmer med at få det at køre rundt. trods at det var/er Frederikshavn størreste bagerforretning i Fr.havn

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny bagerforretning åbner snart i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger