En Sæbynit skriver om de danske soldater

En Sæbynit skriver om de danske soldater

8. august 2010 - kl. 14:30 - af

Støt vores udsendte danske soldater imod de danske politikkers ævl og kævl, og mediernes hetz

Som far til udsendt soldat –  til Afghanistan, kan jeg virkelig blive ophidset over den måde de danske politikker og medierne igennem længere tid kræver den ene undersøgelse efter den anden over hvad de danske soldater foretager sig i Afghanistan, de påberåber sig ” at de har krav på dit og dat.”

Politikkerne har jo selv vedtaget at de danske soldater skulle gå i krig, hvad havde de regnet med? Alle ved jo at krig er noget beskidt noget, det koster mange uskyldige liv, sådan er det desværre bare.

Jeg vil foreslå at de politikker der nu sidder og ævler om undersøgelser her og der, tog en tur til Afghanistan og tog med soldaterne på en patrulje i green zone, for at se hvad soldaterne er oppe imod, så kunne det være at de fik lukket munden en gang for alle.

Tror politikkerne mon at Talibanerne laver en undersøgelse hver gang de har slået mange uskyldige civile borger ihjel med deres selvmordsbomber?  Eller deres bagholdsangreb på civile, jeg ved de ikke gør det, tværtimod så fejrer de det nok med fester og taler og hvad ved jeg.

Alle politikker melder ud at sikkerheden for de dansk soldater skal være helt i top uanset prisen, mon de også kan forklarer hvorfor når det bedste udstyr bliver beskadiget, ja så skal soldaterne bare køre i de næstbedste køretøjer, hvor sikkerheden er mangelfuld? eller lukker de mon også øjnene for det. Soldaterne må for egen regning købe ekstraudstyr, fordi det de får udleveret ikke giver dem fuld tryghed.

Vil de danske politikker have at soldaterne der står over for en potentiel fare i form af en eller flere Talibaner, først skal gå hen og spørge de pågældende om de er fjender eller ej?  Så ville de danske politikker have endnu flere unge soldaters liv på deres samvittighed end de 34 soldater der indtil nu er faldet i Afghanistan.

Tro nu ikke at jeg er tilhænger af krig og dets grusomheder, tvært imod syntes jeg det uhyggeligt at det sker, men når nu politikkerne har besluttet at Danmark skal deltage i krigen, så burde de som har vedtaget det også være de første til at bakke 100 % op om vores soldater.

Så kære politikker stå ved jeres ansvar og giv vores soldater den opbakning de har krav på og ikke mindst fortjener, sørg for at de der kommer hjem med psykiske og fysiske skader får den hjælp de har behov for, og ikke som det er nu skal bruge uanede resurser på at slås med systemet herhjemme i måneder eller år, det kan i ikke være bekendt, det er jer der nu engang har besluttet at de skulle gå i krig, jeg ved at soldaterne godt kunne have undværet krigen, men de er pligtopfyldende og drog af sted da i politikker tog beslutningen.

Opdatering den 7.august: 2 danske soldater dræbt, 2 soldater hårdt såret og 1 lettere såret, hvornår stopper denne meningsløse indsats?, Hvor mange  flere unge danske mænd og kvinder skal miste livet ,Før vores politikker finder ud af, at de har truffet den forkerte beslutning. De pårørende er underrettet.

At sidde og se Holger K, Mogens Lykketoft og ikke mindst Frank Aaen fremtoning på nyhedsskærmen gang på gang, er til at kaste op over, de herrer har ved gud selv som politikker været med til at sende soldaterne ud, selv om nogle af dem sikkert påstår at de stemte imod krigen, så har de alligevel et ansvar over for soldaterne og deres sikkerhed, og hold så op med at vaske hænderne og kræve undersøgelse på dit og dat, hvis de herrer ikke ved det, så er og bliver krig noget meningsløst og beskidt noget.

Hvis i som politikker påstår i har krav på dit og dat, så kontakt lige Taliban snarest muligt og stil jeres krav om undersøgelse om de mange civile der netop i dag den 7 august er blevet fundet likvideret af Taliban, jeg tror det vil bringe en del latter og hovedrysten frem hos Taliban.

Så kære politikker stop jer ævl og kævl, forhold jer til den virkelighed i selv har sendt vores brave danske soldater ud i, støt op om dem i stedet for, prøv at kikke ud i den virkelige verden i stedet for jeres beskyttede Christiansborg verden, få tænderne ud af bordkanten, støt aktivt op om soldaterne, det fortjener de.

En kommentar til “En Sæbynit skriver om de danske soldater” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “En Sæbynit skriver om de danske soldater”

  • Mette Gregersen

    Jamen skal vi ikke invitere alle talibanerne herop til en gang urte-the og fælles fodbad? … betalt selvfølgelig af borgerkassen. ævl ævl…

    Jeg får også sure opstød og græmmes når de sidder der på skærmen og ytrer sig og ved alt muligt. Det et ikke dem der lider tab eller må gå og være angste hver dag.

    Vi har ret til at vore soldater får det rigtige udstyr og den rette respekt for det arb de udøfrer derude i verden. Soldaterne har ret til bedre løn, udstyr – men allerhelst så jeg de bare kom hjem allesammen, vi kan sgu ikke redde hele verden – og da slet ikke når vi har problemer med at redde os selv herhjemme.

    Hilsen mor til udsendt

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En Sæbynit skriver om de danske soldater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger