Så døde endnu en ung mand fra Sæby

Så døde endnu en ung mand fra Sæby

7. august 2010 - kl. 21:25 - af

Mens forældre og venner festede til fed musik på Dybvad Open Air, kørte en kun 20 årig mand fra Sæby sig ihjel på motorcykel mellem Sæby og Frederikshavn. Den unge mand ville lige ta’ en sidste tur inden han skulle hjem med den R6 som han havde købt i år. Den unge mands venner fik den tragiske nyhed på Dybvad Open Air, hvorefter de sammen med forældrene til den afdøde valgte at forlade festen for denne gang, for at køre til ulykkesstedet mellem Frederikshavn og Sæby. Det forlyder den unge mand er ansat på Skjold i Sæby. Den unge mands navn er ifølge vores oplysninger Casper Rohde Olsen og han boede i Sæby med hans forældre.

3 kommentarer til “Så døde endnu en ung mand fra Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Så døde endnu en ung mand fra Sæby”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så døde endnu en ung mand fra Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER