Kan vi godt være det bekendt her i Sæby?

Kan vi godt være det bekendt her i Sæby?

7. august 2010 - kl. 10:02 - af

Efter en By Night, som alle kan smile over, både forretningsdrivende, kunder og turister, ser man så dagen derpå bagsiden af medaljen. Derfor kan man ikke lade være med at spørge sig selv, om byen kan være det bekendt, gader og stræder, torvet ja overalt flyder det denne lørdag morgen, med alt ligefra “glemte” borde og stole, trailer der står med vandet løbende, en pølsevogn der står henkastet i et hjørne, smadrede flasker og krus, ja listen er lang. Det virker som om nogen har glemt, at når man vil deltage i det sjove, er der næsten altid noget surt arbejde bagefter. Vi kan simpelthen ikke være det bekendt, godtnok er sommeren officielt slut, men der er stadig mange turister og alle de lokale, i det vi ynder at kalde smukke og skønne Sæby, og det de møder er bestemt ikke noget kønt syn tværtimod.
Som en udtalte til SaebyAvis her til morgen: “intet er som det har været” og så kan man jo spørge sig selv hvorfor. Kommunens folk der ellers plejer at ta’ en tørn, hvor blev de af og hvor er dem der skal rydde op på svineriet på torvet, ja spørgsmålene er mange, denne ellers så skønne lørdag morgen.

5 kommentarer til “Kan vi godt være det bekendt her i Sæby?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Kan vi godt være det bekendt her i Sæby?”

 • Steen Jørgensen

  Hvem står som arrangør af dette Event ? Det må vel også være dem som sørger for at der bliver ryddet op, eller betaler andre for det. Kommunen skal da ikke betale ekstra for at få kommunalarbejdere til at arbejde ekstra på en lørdag, når kommunen ikke er medvirkende i dette event. Vi skal også være fair og rimelige

 • Uanset hvem der står for dette arrangement, er det for dårligt at alle bare smider flasker, affald m.v. – har man ikke lært at rydde op efter sig?
  Det kunne være man skulle prøve at finde “svinene” og lade dem rydde op!

 • Mette Gregersen

  Jeg kan måske have en smule forståelse efter sådan et stort arrangement, men prøv bare at se gågaden efter en “alm” fre/lør – der har altid flydt med div efterladenskaber. Og hvem skal så fjerne de ting? – ja det må div forretninger gøre før de åbner deres butik. Er det rimeligt?

 • Var det nu tilladt at have videoovervågning på offentlige steder, var mange af den slags problemer ikke så store. Med alle de indbrud, der er rundt om i Sæby og opland, kunne man sikkert hente omkostningerne ved videoovervågningen, ind igen.
  Og, ja, der er mange svin til, men jeg synes det er grotesk når de der har beværtninger og udeserveringer af drikke og mad, samt længe åbent med diverse underholdning, er ligeglade med deres eget ansvar. De er jo nemme at finde, og stille til ansvar.
  De forretningsdrivende, der ikke er involveret i festivitasen i weekenderne, skal jo ikke starte dagen med at rydde op efter deres naboer.
  Det skal netop være retfærdigt..

 • Edel Sørensen

  Hvis ALLE ryddede op efter sig selv,var vi over det problem,meeen MANGE gider ikke,at søge efter en affaldsspand.-Tænker tit på,om man også derhjemme bare smider alt på gulvet. Der er egentlig mange der desværre ingen ordenssans har.Så har vi også den megen omtalte grund,hvor der for flere år siden var brand,man græmmes,hver gang man går forbi,forstår ikke ejeren vil være det bekendt,DET ER en skamplet,på en ellers hyggelig by.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kan vi godt være det bekendt her i Sæby?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger