Gaseksplosion hos SLY på Havnen i Sæby

Gaseksplosion hos SLY på Havnen i Sæby

7. august 2010 - kl. 15:13 - af

OPDATERET: Hos Frank´s på Havnen er der i dag kl. 14,45 indløbet et meddelelse om en gaseksplosions 1-2 personer er blevet forbrændte, det er alt hvad politiet kan oplyse på nuværende tidspunkt. Alt disponibelt mandskab fra Sæby er sendt til stedet ligesom folk fra flådestation Frederikshavn Osendt til stedet pga. eksplosionsfarer. En helikopter er ligeledes sat i standby pga. ulykkens omfang oplyser kilde til SaebyAvis.dk.  SaebyAvis.dk følger løbende sagen.

OPDATERING: Det har nu vist sig, at eksplosionen er sket hos “En anderledes Møbelforretning”, Havnen 12, hvor man også kan opleve kunstudstillinger. Ligeledes viser det sig nu at 3 personer er kommet tilskade, heraf en som nu ser ud til blive overført til rigshospitalet. Det er ikke været muligt at få fat i indehaveren Susanne Lynch Donvild, men vi følger stadig sagen.

SIDSTE NYT: Gaseksplotion hos En anderledes Forretning i Sæby viste sig ikke at være en eksplotion, men en ansat som ville fylde lidt mere bioethanol på en pejs, der i forvejen var tændt. Vedkommende blev voldsomt forbrændt og er overført til rigshospitalets brandsårsafdeling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gaseksplosion hos SLY på Havnen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger