Det lugter af sommer og sol i Søparken

Det lugter af sommer og sol i Søparken

7. august 2010 - kl. 17:47 - af

Henning Stærk er netop gået på scenen til dette års udgave af Dybvad Open Air, og man kan stadig se en menneskestrøm på vej til pladsen i Søparken. Henning Stærk startede sin optræden med at spørge: “Er i klar” og efterfølgende “Er vi klar” og det er de. Masser af mennesker er allerede placeret i campingstole og andet medbragt underlag, for at det skal blive en fantastisk dag, nu hvor vejrguderne viser sig fra deres bedste side med sol over Søparken. På nuværende tidspunkt nærmer besøgstallet sig 1.800 og alt tyder på en succes i år, også selom arrangørene for mindre end en uge siden med beklagelse måtte aflyse Shaken Stevens og annoncere Big Fat Snake istedet. SaebyAvis er på pladsen med billeder og video dagen igennem.

  

  

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det lugter af sommer og sol i Søparken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER