Vero Moda åbner butik i Sæby i efteråret

Vero Moda åbner butik i Sæby i efteråret

5. august 2010 - kl. 6:41 - af

Nu kan det snart ikke skjules længere, og det skal det jo nok heller ikke. Vero Moda, som er en kæde under Bestseller koncernen, barsler med en ny butik i Vestergade i Sæby. Det er indehaveren af flere butikker norden fjords, der vil prøve kræfter med både kunder og de øvrige forretningsdrivende i Sæby. Indehaveren har ikke været at træffe i dag for SaebyAvis.dk, men vi kan dog konstatere, at der flere steder i dagspressen søges efter en butikschef til den nye butik, så noget om snakken er der uden tvivl.
Det er svært at skjule glæden over, at der kommer flere butikker til Sæby, da vi jo ikke kan undgå at se, hvordan det går den modsatte vej hos vores naboer i Frederikshavn. Og endnu mere glædeligt er det, at flere andre erhverv henover efteråret vil blomstre op i byen, og give kunder og turister endnu større udvalg i specialforretninger. Så mens alle andre oplever butiksdød og spøgelseshuse, har vi det anderledes glædeligt i Sæby. De øvrige butikker, der vil prøve kræfter med byen, afsløres indenfor nærmeste fremtid her på avisen.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vero Moda åbner butik i Sæby i efteråret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger