Så er der Venstre sommermøde på Knudseje igen

Så er der Venstre sommermøde på Knudseje igen

5. august 2010 - kl. 0:06 - af

Vi er stolte af endnu engang, at byde en minister velkommen til vores fælles sommerarrangement på Knudseje. Med Tina Nedergård, Christian Mejdahl, Bertel Haarder og Kristian Jensen som tidligere års talere og Inger Støjberg som årets gæst, så er vi tæt ved, at kunne tale om en tradition. Det er stort for os og noget vi gerne gør et stykke arbejde for igen lykkes – husk på at Skæve og Albæk er et par tyndt befolkede områder uden større bysamfund. Vores force er uden tvivl et rigtigt godt sammenhold og en lyst til at få tingene til at lykkes. Det har vi blandt andet også kunnet konstatere det seneste år, hvor medlemstallene i de to foreninger på det nærmeste er steget lodret. Så meget, at begge foreninger medlemsmæssigt nu må regnes blandt de største i Frederikshavn kommune.

I år byder vi beskæftigelsesminister Inger Støjberg velkommen til Knudseje – i Nordjyllands nuværende situation, hvor arbejdspladser er en mangelvare, kunne vi ikke tænke os en mere aktuel gæst. Vi ser frem til endnu en god aften og understreger, at alle – medlemmer og ikke medlemmer – er velkomne, skriver Mogens Brag til SaebyAvis.dk

Se indbydelsen til sommermødet her: Indbydelse Knudseje 2010

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der Venstre sommermøde på Knudseje igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger