Bimse og Bamse holder fødselsdag på torvet

Bimse og Bamse holder fødselsdag på torvet

5. august 2010 - kl. 9:56 - af

I morgen fredag er det Bimses og Bamses fødselsdag. De bliver 35 år. Det skal fejres med manér. Sæby Handelsstandsforening inviterer derfor alle byens børn ned på Store Torv i Sæby kl. 16.00 hvor vi skal synge fødselsdagssange for de to søde bjørne. Det er Karin og Conny Holm der står for underholdningen, og de håber at der er rigtig mange børn, der har lyst til at komme og være med. Kl. ca. 16.30 vil der være is og balloner til alle de fremmødte børn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bimse og Bamse holder fødselsdag på torvet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER