Sæby Handelsstandsforening danser regndans

Sæby Handelsstandsforening danser regndans

4. august 2010 - kl. 0:17 - af

Der er lagt op til et brag af en aften, når Sæby Handelsstandsforening på fredag slår dørene op for sommerens By Night nummer 2. Til at underholde er ingen mindre end Fede Finn & Funny Boys hyret, og de vil holde en kæmpe fest på den store scene fra klokken 20 og frem, kun afbrudt af en pause kl. 20.30 hvor det lokale band Straight spiller musik, hvilket de også gør før og efter Fede Finn & Funny Boys. Så masser af god underholdning og gode tilbud helt frem til den sene lukketid kl. 22.

Så det er faktisk kun vejrguderne, der nu kan ødelægge den gode fest, og ærlig talt ser det ikke for godt ud på nuværende tidspunkt. Man skal jo som det gamle ordsprog siger: ”ikke tro på alt hvad folk (red. Metrologerne) siger”, så Handelsstandsforeningens medlemmer krydser fingre, og håber på at der kan bydes velkommen til denne festlige aften i tørvejr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Handelsstandsforening danser regndans ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger