Lev som professionel – deltag i fodboldskole

Lev som professionel – deltag i fodboldskole

4. august 2010 - kl. 0:58 - af

Det var, hvad 62 drenge og piger i alderen 4 – 16 år prøvede på Voerså Stadion mandag og tirsdag i forbindelse med Voerså IFs idrætsuge i uge 31.

Begge dage mødte alle 10.00 og sluttede af 15.00, kun afbrudt af en pause på omkring en halv times tid til middag, hvor frokosten kunne nydes. Ind imellem stod den på masser af væske i form af vand og sodavand samt rigelige mængder af frugter.

Det var ikke bare børnene, der fik motion. I alle aldersgrupper var der flere trænere og instruktører til at tage sig af børnene. Trænere og instruktører spiller alle aktivt fodbold i Voerså IF eller har gjort det. De måtte også alle være på banen og deltage aktivt og fik masser af motion.

I de to dage blev der selvfølgelig spillet en del seriøs fodbold og trænet seriøst med bold, men der var også tid til en masse andet – blandt andet en masse alternativ bold, hvor en af pigerne fortalte, de spillede efter et ganske bestemt system, som landstræner Morten Olsen måske kan bruge. Vi skal være ærlige og fortælle, vi ikke har hørt om systemet før, men pigen kaldte det 7 – 4 – mossel – og det var sjovt, skulle vi hilse og sige.

Efter de to dage på fodboldskolen var alle kørt møre og godt trætte. En af de deltagende drenge drømmer om en professionel karriere, men hvis det var så hårdt hver dag, ville han nok sørge for at komme i bedre træning, inden han skrev kontrakt nogen steder. Men unge mand spis lige brød til. Der er lang vej endnu – men måske. Hvem ved?

Da tirsdagen var forbi, var nogle af de mindste børn godt trætte, men de syntes, det havde været rigtig sjovt. Bedst som man troede, de tog med forældrene hjem for at hvile ud og sove, så var de på banen igen om aftenen, men denne gang var det gratis ponyridning på stadion ved Agersted Ridecenter, som Voerså IF kunne byde på.

Mange gratis-aktiviteter

Fodboldskolen, frugt og sodavand var gratis, som nævnt også ponyridningen. Hele ugen er der masser af gratis aktiviteter for børnene. Ikke mindst lørdag, der er idrætsugens sidste dag, hvor der er MINI OL. Her er der masser af sponserede præmier at vinde for børn mellem 4 og 10 år. MINI Ol er en hel masse alternative konkurrencer, hvor børnene kommer ud for mange forskellige opgaver, der skal løses.

– Det har bestemt været en succes. Fodboldskolen er for alle, og det har vi helt sikkert på programmet i næste års udgave af idrætsugen. Fodboldskolen kører på 8. år, og vi kan kun fortælle positivt om dette punkt på programmet, fortæller en glad formand, Ole Bjerring Kristensen.

Idrætsugen fortsætter ugen ud med masser af fodboldkampe om aftenen, og lørdag aften slutter med fest, stemning, spisning, dans og musik.

Tekst og fotos Cille Strøm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lev som professionel – deltag i fodboldskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger