Så er der igen kræmmermarked i Sæby

Så er der igen kræmmermarked i Sæby

3. august 2010 - kl. 13:33 - af

Weekenden byder traditionen tro på efterårs kræmmermarked på Hedebo Camping.

Det er både lørdag og søndag og begge dage fra kl. 10-17.

Der skulle være mulighed for at gøre en god handel, og ellers er der bestemt basis for hyggeligt samvær i de flotte omgivelser.

Efterårs kræmmermarkedet er ikke i samme dimension, som det der afholdtes i foråret, men der er stadig masser af spændende varer, og hygge for alle der skulle have lyst. Det er ganske gratis at kigge på, og skulle tørsten melde sig, er der også mulighed for en forfriskning. Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der igen kræmmermarked i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER