Ny karate klub ser dagens lys i Sæby

Ny karate klub ser dagens lys i Sæby

30. juli 2010 - kl. 9:51 - af

Den 18. August lyder startskuddet til den første omgang træning i den fælles dojo i Sæby, som vi deler med Sæby Judo Klub, fortæller Winnie Motzfeldt Thomsen, som er initiativtager og træner i den nye klub. Hun er selv sortbælte i karate og tidligere udøver i Frederikshavn Budo Klub, hvilket hun har udvidet med et instruktørkursus, så hun er godt klædt på til denne nye udfordring.

Klubben får som sagt til huse sammen men Sæby Judo Klub, og i opstartsfasen bliver der tale om børnehold hver onsdag.
”Jeg vil gerne vise karate som en god og fed sport, som også kan være sjov” fortæller Winnie og fortsætter: Det er min plan på kort sigt, men på lang sigt har jeg da en drøm om et seniorhold, men nu skal vi lige i gang, slutter hun.

Hvis nogen allerede nu er interesseret i at høre mere kan Winnie Motzfeldt Thomsen kontaktes på telefon: 2165 7829.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny karate klub ser dagens lys i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER