Ørnedalsbanen summer allerede af liv

Ørnedalsbanen summer allerede af liv

29. juli 2010 - kl. 9:41 - af

En stor løbs weekend ligger lige om hjørnet, og der er blevet arbejdet hårdt på at få det hele til at glide, når alle i morgen torsdag er på plads på Ørnedalsbanen i Sæby. Vi besøgte banen onsdag aften og kunne ved selvsyn konstatere, at det her bliver rigtig godt, spændende og hyggeligt. Der er allerede mange kører og deres “påhæng”, som har fundet vej til pladsen, nogen har faktisk været her siden fredag, så det sociale er bestemt også i højsædet inden løbet skydes i gang.
Modsætninger findes der også masser af på campingpladsen ved banen. Nogen er her for at hygge, andre for at få et netværk og sidst men ikke mindst, er der nogen som allerede nu er godt i gang med at forberede sig til weekendens løb.


Det er de mange frivillige i klubben også, flere af dem har knoklet i en uge, for at få det hele gjort klar, og spørger vi formanden eller løbslederen er der ingen tvivl, alle har allerede nu gjort et kæmpe stykke arbejde. Der er pt. 265 kører klar til start, men nogen kan komme til endnu og andre kan nå at falde fra. Vi spurgte løbslederen, hvorfor folk melder fra så sent, og han fortalte, at det var der mange årsager til, en var blevet opereret, en anden kunne ikke få fri fra job, og en tredje havde ikke fået gjort bilen færdig, men der er ingen tvivl om, at dem der kommer for at se weekendens løb får en oplevelse af de store, for her bliver masser at se på, slutter han. Skulle man også være til fest og farver, er der kæmpe teltbal lørdag aften med ingen ringere end Curly Flouers.

Så velmødt til fest og fart på Ørnedalsbanen i weekenden.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ørnedalsbanen summer allerede af liv ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger