Bil løb løbsk på parkeringspladsen ved Aldi

Bil løb løbsk på parkeringspladsen ved Aldi

27. juli 2010 - kl. 17:17 - af

Det er ikke altid let at huske det hele, bestemt heller ikke i sommervarmen, det måtte nogle turister sande her til eftermiddag, da de ville gøre deres indkøb hos Aldi i Sæby.

Bedst som bilen var parkeret og forladt, besluttede den sig for en lille køretur uden passagerer. Dette skabte nærmest kaos, da den tog kursen mod andre, der ønskede at handel og videre mod andre parkerede biler. Heldigvis fik den gjort holdt inden der skete nogen form for skade på mennesker og biler, men et godt råd til alle i varmen, HUSK håndbremsen eller HUSK at sætte bilen i gear, så slipper vi for at nogen får hjertestop over biler uden fører. DMI melder iøvrigt om ustadigt og blæsende vejr den kommende uge, så nyd det gode vejr, så længe det varer!

En kommentar til “Bil løb løbsk på parkeringspladsen ved Aldi” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Bil løb løbsk på parkeringspladsen ved Aldi”

 • Grethe K. Albertsen

  Ang løbsk bil kan jeg fortælle at jeg var den der var lige ved at blive kørt ned,bilen blev parkeret lige op af vores som jeg var ifærd med at lukke døren på,da jeg skulle hente et net til vores varer.
  Pludselig mærkede jeg noget,og opdagede at bilen som lige var pakeret kørte lige op af mig, jeg skreg bilen kører selv, hvad skal jeg gøre.,en herre og en dame kom og prøvede at holde den tilbage, det lykkedes og jeg løb ind for at råbe nummeret på bilen,men ingen reagerede,

  Jeg var lidt chokeret,og håber som i skriver at folk husker håndbremsen,det kunne ha gået rigtig galt.
  Hvor manden var blevet af,fandt vi ikke ud af.

  Med venlig hilsen,
  Grethe K. Albertsen,
  Sæby.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bil løb løbsk på parkeringspladsen ved Aldi ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER