Arbejdstilsynet gør det svært for butikkerne

Arbejdstilsynet gør det svært for butikkerne

27. juli 2010 - kl. 11:05 - af

Mange små detailbutikker og mindre virksomheder oplever, at det efterhånden er umuligt at drive virksomhed, hvis de regler og retningslinjer der bliver vedtaget skal efterleves. Her i Sæby har flere af detailbutikkerne måtte sande, at ideen om et bredt sortiment måske ikke er så god en ide alligevel, i hvert fald ikke hvis påbuddene fra arbejdstilsynet skal overholdes.

Alt hvad der vejer mere end 7 kg må ikke løftes ved egen kraft, men skal bringes frem og tilbage maskinelt, hvilket er så omkostelig en affære at de fleste butikker må opgive og dermed indskrænke deres sortiment til “lette” varer. Men er det nu også rimeligt? – måske er reglerne lidt for firkantede, også når man oplever butikker hvor alt efter sigende er i skønneste orden, men hvor en niveauforskel i gulvet så bliver dagens samtaleemne ved arbejdstilsynets såkaldte screening. Det virker måske lidt som om, der skal findes et eller andet, uanset hvor grundig indehavere og personale går til værks for at få et godt og effektivt arbejdsklima.

Har du nogle oplevelser af den slags, som du vil dele med andre, så send os en mail på: info@SaebyAvis.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arbejdstilsynet gør det svært for butikkerne ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger